Hirdetés

Nézd meg premier előtt a hollywoodi szexuális zaklatásokat leleplező Azt mondtát! (Lezárva)

|

November 17-én kerül a MeToo mozgalom keletkezését és Harvey Weinstein bukását bemutató film a mozikba, de ti már premier előtt megnézhetitek.

Hirdetés

Két oknyomozó újságíró, Megan Twohey és Jodi Kantor alapos nyomozás után leleplező cikket hoztak le Harvey Weinsteinről, Hollywood egyik legbefolyásosabb produceréről, ezzel pedig dominóeffektust idéztek elő. Az ügy hatalmas visszhangot keltett, elindította a #metoo-mozgalmat, amelynek köszönhetően egyre többen mertek előállni és beszámolni az őket ért abúzusokról. 

Twohey és Kantor könyvet is megjelentetettek, amelyben feltárták a nyomozásuk minden részletét, amely a She Said címet kapta - ebből készült a film az Oscar-díjas Rebecca Lenkiewitz (Ida) forgatókönyve alapján és olyan színészekkel, mint Carey Mulligan (Ne engedj el, A szüfrazsett), Zoe Kazan (Rögtönzött szerelem, Clickbait), Patricia Clarkson (Halálsoron, Egy házasság helyzete), Jennifer Ehle (Zero Dark Thirty, Saint Maud) és Andre Braugher (Brooklyn 99: Nem százas körzet, Diane védelmében). 

Hirdetés

A Maria Schrader (Én vagyok a te embered, A másik út) rendezésében készült Azt mondta november 17-én kerül a hazai mozikba, de a UIP-Duna Film és a Puliwood együttműködésének köszönhetően néhányan egy vetítésen már premier előtt megtekinthetik. Öt darab páros belépő talál gazdára azok között, akik november 14-én, hétfőn 12:00-ig helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre: 

Melyik újságnál dolgozik a két említett újságíró? (a trailer segít)

a, New York Times
b, The Wall Street Journal
c, The Boston Globe

A helyes megfejtés betűjelét a szada@puliwood.hu-ra várjuk "Azt mondta" tárggyal. A vetítés 2022. november 15-én, kedden este lesz egy budapesti moziban. A szerencsésekkel a kezdés pontos időpontját illetően privátban vesszük fel a kapcsolatot (kérjük, hogy csak olyan jelentkezzen, aki biztosan el tud menni a vetítésre!). Ha szeretnétek elsők között értesülni az ehhez hasonló lehetőségekről és élvezni remek humorunkat, akkor érdemes követni a Facebook oldalunkat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.