Hirdetés

Nézd meg premier előtt a legújabb Mission: Impossible filmet!

|

Július 13-án kerül mozikba a Mission: Impossible - Leszámolás 1. rész, de velünk már premier előtt megtekinthetitek Tom Cruise legújabb akcióőrüetét a partneretekkel együtt.

Hirdetés

Tom Cruise minden filmjében emeli a tétet, és egyre hajmeresztőbb, nyaktörőbb mutatványokat vonultat fel, hogy az emberek mindenképpen moziban, minél nagyobb vásznon láthassák, amint eszeveszett akciókat hajt végre. Cruise 61 évesen sem lassít, a Top Gun: Maverick után a következő nagy dobását két részben kapjuk meg: a Mission: Impossible - Leszámolást két filmre bontották, az első felvonás most kerül bemutatásra, és természetesen visszatér a megszokott szereplőgárda. 

A sztori szerint Ethan Hunt (Cruise) és az IMF csapata az eddigi legveszélyesebb küldetésükbe vágnak bele: meg kell találniuk egy félelmetes, az egész emberiséget fenyegető új fegyvert, mielőtt rossz kezekbe kerülne. Amikor Ethan egy rejtélyes, korlátlan hatalommal bíró ellenséggel kerül szembe, hősünk arra kényszerül, hogy belássa, semmi lehet fontosabb ennél a küldetésnél.

Hirdetés

A Mission: Impossible - Leszámolás 1. rész július 13-án kerül a hazai mozikba Christopher McQuarrie (Mission: Impossible - Utóhatás, A holnap határa) rendezésében, de a UIP-Duna Film és a Puliwood együttműködésének köszönhetően néhányan egy vetítésen már premier előtt megtekinthetik. Öt darab páros belépő talál gazdára azok között, akik július 7-én, pénteken 11:00-ig helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre:

Melyik kaszkadőrmutatványt csinálta meg Tom Cruise az alábbiak közül?

A, a motorral való leugratást egy szakadékba
B, a siklóernyőzést a hegy oldalában
C, a száguldó vonat tetején zajló harcot
D, mindegyiket ő csinálta

A helyes megfejtés betűjelét a szada@puliwood.hu-ra várjuk "Mission" tárggyal. A vetítés 2023. július 10-én, hétfőn este lesz egy budapesti moziban. A szerencsésekkel a kezdés pontos időpontját illetően privátban vesszük fel a kapcsolatot (kérjük, hogy csak olyan jelentkezzen, aki biztosan el tud menni a vetítésre!). Ha szeretnétek elsők között értesülni az ehhez hasonló lehetőségekről és élvezni remek humorunkat, akkor érdemes követni a Facebook oldalunkat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.