Hirdetés

Nézd meg premier előtt a Mission: Impossible-t idéző Eszeveszett küldetést!

|

Deember 7-én kerül mozikba az új akció-vígjáték, amit néhányan már premier előtt megtekinthetnek.

Hirdetés

Számos film idézte már meg Tom Cruise méltán híres franchise-át, a Mission: Impossible-t: van, ami utánozni akarta, van, ami lepipálni, és olyanok is akadnak, amik parodizálni kívánták. Tarek Boudali új rendezése inkább utóbbira törekszik, és nem csak az M:I-ből merítve poénkodik. 

A sztori szerint Rayane (Tarek Boudali), a jószándékú, de kissé kétbalkezes zsaru szörnyű ultimátumot kap: nagyanyját, aki épp valóságshow-sztár akart lenni, egy mexikói drogkartell ejti rabul. Mindössze három nap áll rendelkezésére, hogy egy elképzelhetetlenül értékes váltságdíjat virítson. Nincs más hátra, hősünk a hűséges csapatával az oldalán nekivág a lehetetlen küldetésnek Franciaországon, Abu Dhabin és Mexikón keresztül, hogy megmentse a nagyit.

Hirdetés

A Tarek Boudali (Hozzám jössz, haver?, 30 nap maximum) rendezésében készült Eszeveszett küldetés december 7-én kerül a mozikba, de a Prorom és a Puliwood együttműködésének köszönhetően a szerencsésebbek egy vetítésen már premier előtt megtekinthetik. 5 darab páros belépő talál gazdára azok között, akik december 5-én, kedden 18:00-ig helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre:

Az alábbi trailerben melyik kultikussá vált akciófilmre utalnak az "Olyan képességeknek vagyok birtokában..." kezdetű szöveggel?

a, John Wick
b, A feláldozhatók
c, Elrabolva

A helyes megfejtés betűjelét a szada@puliwood.hu-ra várjuk "Eszeveszett" tárggyal. A vetítés 2023. december 6-án, szerda este lesz egy budapesti moziban. A szerencsésekkel a kezdés pontos időpontját illetően felvesszük a kapcsolatot (kérjük, hogy csak olyan jelentkezzen, aki biztosan el tud menni a vetítésre!). Ha szeretnétek elsők között értesülni a hasonló lehetőségekről, akkor kövessétek a Facebook oldalunkat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.