Hirdetés

Nézd meg premier előtt a Tini Nindzsa Teknőcök: Mutáns káoszt!

|

Augusztus 10-én kerül mozikba a legújabb Tini Nindzsa Teknőcök animációs film, de velünk már premier előtt megtekinthetitek a családdal együtt.

Hirdetés

A Mitchellék a gépek ellen, a Pókember: Irány a Pókverzum, valamint a Pókember: A Pókverzumon át animációs filmek stílusában készült Tini Nindzsa Teknőcök: Mutáns káosz a sokak által kedvelt harcos teknőcök fiatal változatait mutatja be, amikor még csak ismerkednek azzal, hogy milyen a város a csatornákon kívül. Bár Szecska mester óva inti őket a külvilágtól, Leonardo, Raffaello, Donatello és Michelangelo minden vágya az, hogy az emberek hősnek tartsák őket.

Ezt újdonsült barátjuk, April O'Neil oldalán szeretnék elérni azzal, hogy szembeszállnak egy titokzatos bűnözői szindikátussal, de hamar kiderül, hogy hőseink túl nagy fába vágták a fejszéjüket, amikor egy egész mutánshadsereg rájuk szabadul. A film eredeti változatában olyan színészek kölcsönzik a hangjukat a karaktereknek, mint Jackie Chan, Seth Rogen, Paul Rudd, Ice Cub és John Cena.

Hirdetés

A Tini Nindzsa Teknőcök: Mutáns káosz augusztus 10-én kerül a hazai mozikba Jeff Rowe (A Mitchellék a gépek ellen) és Kyler Spears (Békaland) rendezésében, de a UIP-Duna Film és a Puliwood együttműködésének köszönhetően néhányan már premier előtt megtekinthetik. Három darab négyfős családi belépő talál gazdára azok között, akik augusztus 8-án, kedden 12:00-ig helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre: 

Az alábbiak közül melyik a helyes párosítás?

a, Leonardo - sai (háromágú tőr)
b, Raffaello - nuncsaku
c, Donatello - bot
d, Michelangelo - katana

A helyes megfejtés betűjelét a szada@puliwood.hu-ra várjuk "Teknőcök" tárggyal. A vetítés 2023. augusztus 9-én, szerda este lesz egy budapesti moziban. A szerencsésekkel a kezdés pontos időpontját illetően privátban vesszük fel a kapcsolatot (kérjük, hogy csak olyan jelentkezzen, aki biztosan el tud menni a vetítésre!). Ha szeretnétek elsők között értesülni az ehhez hasonló lehetőségekről és élvezni remek humorunkat, akkor érdemes követni a Facebook oldalunkat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.