Hirdetés

Nézd meg premier előtt a Vérapót! (Lezárva)

|

David Harbour Mikulásnak öltözve bünteti meg a rosszakat a mozikban december elsejétől, de ti már premier előtt megnézhetitek ezt az ünnepi zúzdát.

Hirdetés

A Universal Pictures ünnepi filmjében egy csapat zsoldos karácsonykor betör egy gazdag családhoz és túszul ejtenek mindenkit, csakhogy nem készültek fel arra, hogy a Mikulás is felbukkan, hogy ajándékot vigyen a família legifjabb tagjának, aki jó kislány volt, így a helyzetet látva a saját kezébe veszi a dolgokat és virgács helyett sokkal rosszabbakkal lepi meg a rosszfiúkat.

A címszerepben a Stranger Things sztárja, David Harbour zúz, mellette pedig felbukkan többek között John Leguizamo (Moulin Rouge, Spawn), Beverly D'Angelo (Családi vakáció, Amerikai história X), Cam Gigandet (Alkonyat, A pap - Háború a vámpírok ellen), Brendan Flatcher (Ejjeli ragadozó, Freddy vs. Jason) és Alex Hassell (The Boys, Cowboy Bebop) is. 

Hirdetés

A Tommy Wirkola (Náci zombik, Boszorkányvadászok) rendezésében készült Vérapó december elsején kerül a hazai mozikba, de a UIP-Duna Film és a Puliwood együttműködésének köszönhetően néhányan egy vetítésen már premier előtt megtekinthetik. Öt darab páros belépő talál gazdára azok között, akik november 29-én, kedden 12:00-ig helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre: 

Az alábbi magyar színészek közül ki szólaltatja meg a főszereplőt, David Harbourt a filmben? (tipp: egy korábbi cikkünk vagy a szinkronos előzetes segíthet)

a, Rajkai Zoltán
b, Szabó Máté
c, Debreczeny Csaba

A helyes megfejtés betűjelét a szada@puliwood.hu-ra várjuk "Vérapó" tárggyal. A vetítés 2022. november 30-án, szerdán este lesz egy budapesti moziban. A szerencsésekkel a kezdés pontos időpontját illetően privátban vesszük fel a kapcsolatot (kérjük, hogy csak olyan jelentkezzen, aki biztosan el tud menni a vetítésre!). Ha szeretnétek elsők között értesülni az ehhez hasonló lehetőségekről és élvezni remek humorunkat, akkor érdemes követni a Facebook oldalunkat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.