Hirdetés

Nézd meg premier előtt Az ördögűző: A hívőt!

|

Október 12-én kerül a hazai mozikba a Blumhouse legújabb horrorja, amit néhányan már premier előtt megtekinthetnek.

Hirdetés

William Friedkin horrorklasszikusa, a William Peter Blatty azonos című regényéből készített, Ellen Burstyn, Max Von Sydow és Linda Blair főszereplésével készült Az ördögűző történelmet írt vele, hogy tíz Oscar-díjra jelölték, horrorral ugyanis ez még sosem fordult elő korábban. Sajnos csak kettőt sikerült szoborra váltania (legjobb adaptált forgatókönyv, legjobb hangvágás), viszont műfajt teremtett, máig az egyik legkultikusabb horror, és egészen 2017-ig ez tartotta a legtöbbet kaszáló horror rekordját is. Készült hozzá két folytatás és két előzmény is, de egyik sem tudott felérni hozzá.

Most, néhány évtizeddel később a horrorszenzációkat gyártó Blumhouse megpróbálkozik a lehetetlennel, és egy az eredetihez méltó utódot szeretne bemutatni, amelynek talán legnagyobb különlegessége az, hogy visszahozza Ellen Burstynt, hogy az korábbi tapasztalatait felhasználva megpróbáljon segíteni két bajba jutott kislányon és a családjaikon. 

Hirdetés

A David Gordon Green (Halloween, Gyilkos Halloween, A Halloween véget ér) rendezésében készült Az ördögűző: A hívő október 12-én kerül a mozikba, de a UIP-Duna Film és a Puliwood együttműködésének köszönhetően a szerencsésebbek egy vetítésen már premier előtt megtekinthetik. Öt darab páros belépő talál gazdára azok között, akik október 9-én, hétfőn 18:00-ig helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre (érdemes a trailert megnézni hozzá): 

Hány éve mutatták be az eredeti Az ördögűzőt?

a, 30
b, 40
c, 50
d, 60

A helyes megfejtés betűjelét a szada@puliwood.hu-ra várjuk "Ördögűző" tárggyal. A vetítés 2023. október 10-én, kedden este lesz egy budapesti moziban. A szerencsésekkel a kezdés pontos időpontját illetően felvesszük a kapcsolatot (kérjük, hogy csak olyan jelentkezzen, aki biztosan el tud menni a vetítésre!). Ha szeretnétek elsők között értesülni a hasonló lehetőségekről, akkor kövessétek a Facebook oldalunkat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.