Hirdetés

Nézd meg premier előtt az új Halloween filmet! (Lezárva)

|

Október 13-án kerül a hazai mozikba Michael Myers legújabb ámokfutása, az A Halloween véget ér, velünk viszont már premier előtt megtekinthetitek plusz egy fővel!

Hirdetés

Négy évvel járunk a Gyilkos Halloween eseményei után, Laurie Strode (Jamie Lee Curtis) az unokájával, Allysonnal él és az emlékiratainak befejezésén dolgozik. Michael Myerst azóta senki sem látta, Laurie pedig úgy dönt, hogy nem hagyja magát tovább rettegésben és haragban élni, és élvezni fogja azt, ám amikor egy fiatalembert, Corey Cunninghamet megvádolják egy kisfiú meggyilkolásával, minden megváltozik. Laurie Strode utoljára (?) csap össze a gonosz megtestesülésével. 

Hirdetés

A David Gordon Green (Halloween, Gyilkos Halloween) rendezésében készült A Halloween véget ér október 13-án kerül a hazai mozikba, de a UIP-Duna Film és a Puliwood együttműködésének köszönhetően néhányan egy vetítésen már premier előtt megtekinthetik. Öt darab páros belépő talál gazdára azok között, akik október 11-én, kedden 12:00-ig helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre: 

Jamie Lee Curtis hány darab Halloween-filmben alakította Laurie Strode-ot a mostani Halloween véget érrel együtt?

a, 2
b, 4
c, 7

A helyes megfejtés betűjelét a szada@puliwood.hu-ra várjuk "Halloween" tárggyal. A vetítés 2022. október 12-én, szerdán este lesz egy budapesti moziban. A szerencsésekkel a kezdés pontos időpontját illetően privátban vesszük fel a kapcsolatot (kérjük, hogy csak olyan jelentkezzen, aki biztosan el tud menni a vetítésre!). Ha szeretnétek elsők között értesülni az ehhez hasonló lehetőségekről és élvezni remek humorunkat, akkor érdemes követni a Facebook oldalunkat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.