Hirdetés

Nézd meg premier előtt az új horrort, a Képzeletbelit!

|

Március 7-én kerül mozikba a Blumhouse legújabb hátborzongató alkotása, amit néhányan már premier előtt megtekinthetnek.

Hirdetés

Jeff Wadlow (Kick-Ass 2, A vágyak szigete) új filmje azzal az ötlettel játszadozik el, hogy a képzeletbeli barátok valóban csak a gyermekek képzeletében léteznek vagy valami sokkal félelmetesebb áll a dolog mögött? (A Képzeletbeli nem összetévesztendő a Ryan Reynolds és John Krasinski nevével fémjelzett családi filmmel, a Képzeletbeli barátokkal.)

A történet szerint amikor Jessica (DeWanda Wise) visszaköltözik a családjával a gyermekkori otthonába, legfiatalabb mostohalánya, Alice (Pyper Braun) kísértetiesen kötődni kezd egy plüss macihoz, akit az alagsorban talál. Alice viselkedése pedig egyre aggasztóbbá válik. 

Hirdetés

A Képzeletbeli március 7-én kerül a mozikba, de a Prorom és a Puliwood együttműködésének köszönhetően néhányan egy vetítésen már premier előtt megtekinthetik. 5 darab páros belépő talál gazdára azok között, akik március 5-én, kedden 16:00-ig helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre:

Az alábbiak közül a Blumhouse melyik korábbi filmjét rendezte Jeff Wadlow?

a, Felelsz vagy mersz
b, M3GAN
c, A Halloween véget ér

A helyes megfejtés betűjelét a szada@puliwood.hu-ra várjuk "Képzeletbeli" tárggyal. A vetítés 2024. március 6-án, kedden este lesz egy budapesti moziban. A szerencsésekkel a kezdés pontos időpontját illetően felvesszük a kapcsolatot (kérjük, hogy csak olyan jelentkezzen, aki biztosan el tud menni a vetítésre!). Ha szeretnétek elsők között értesülni a hasonló lehetőségekről, akkor kövessétek a Facebook oldalunkat, de van Instagramunk is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.