Hirdetés

Nézd meg premier előtt John Cena új filmjét, a Dzsungelhajszát!

|

Október 12-én kerül a mozikba az Elrabolva rendezőjének újdonsága, amit néhányan már premier előtt megtekinthetnek.

Hirdetés

A pankrátorból lett színész számos filmben bizonyította már, hogy van érzéke a humorhoz, és természetesen az akciózás is jól áll neki, a Dzsungelhajszában pedig egyszerre művelheti a kettőt: a történet szerint a különleges osztagnál szolgált hősünk elvállalja egy balhés újságíró (Alison Brie) védelmét, aki egy hírhedt diktátorral (Juan Pablo Raba) szeretne interjút csinálni.

Csakhogy ezt megnehezíti, hogy felkelők puccsot hajtanak végre, így az exkatonának és az újságírónak a dzsungelen keresztül kell menekülnie. 

Hirdetés

A Pierre Morel (Elrabolva, B13 - A bűnös negyed) rendezésében készült Dzsungelhajsza október 12-én kerül a mozikba, de a Prorom és a Puliwood együttműködésének köszönhetően a szerencsésebbek egy vetítésen már premier előtt megtekinthetik. 15 darab páros belépő talál gazdára azok között, akik október 9-én, hétfőn 18:00-ig helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre:

Ki szinkronizálta a legtöbbször John Cenát?

a, Bognár Tamás
b, Galambos Péter
c, Pataki Ferenc

A helyes megfejtés betűjelét a szada@puliwood.hu-ra várjuk "Cena" tárggyal. A vetítés 2023. október 10-én, kedden este lesz egy budapesti moziban. A szerencsésekkel a kezdés pontos időpontját illetően felvesszük a kapcsolatot (kérjük, hogy csak olyan jelentkezzen, aki biztosan el tud menni a vetítésre!). Ha szeretnétek elsők között értesülni a hasonló lehetőségekről, akkor kövessétek a Facebook oldalunkat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.