Hirdetés

Nézd meg premier előtt Liam Neeson új filmjét, a Megtorlást! (Lezárva)

|

Antal Nimród rendezése szeptember 7-én kerül a hazai mozikba, de velünk már premier előtt megtekinthetitek.

Hirdetés

Hazánk egyik tehetséges filmese, Antal Nimród új filmmel jelentkezett, amelyben ismét egy világsztárral forgathatott együtt. A Megtorlás középpontjában egy Matt nevű bankár (Liam Neeson) áll, aki éppen két gyermekét viszi iskolába, amikor egy ismeretlen számról hívják: a telefon másik lévén végő személy közli vele, hogy az autója alatt bomba van, az ülések alatt pedig nyomásérzékelők, szóval ha valaki megpróbál kiszállni, az felrobban.

A tettes természetesen nem éri be ennyivel, különböző feladatok elvégzésére utasítja a férfit a gyerekek életéért cserébe. Matt mindent elkövet, hogy épségben tudja a családját, viszont azt is elszántan ki akarja deríteni, hogy ki veszélyezteti őket. Olyan ez, mintha a Féktelenül 3 lenne. 

Hirdetés

A Megtorlás szeptember 7-én kerül a hazai mozikba Antal Nimród (Kontroll, A Viszkis, Ragadozók) rendezésében, de a Prorom és a Puliwood együttműködésének köszönhetően néhányan már premier előtt megtekinthetik. 10 darab páros belépő talál gazdára azok között, akik szeptember 4-én, hétfőn 18:00-ig helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre: 

Az alábbiak közül kivel nem dolgozott még együtt Antal Nimród?

a, Danny Trejo
b, Laurence Fishburne
c, Kate Beckinsale
d, Keanu Reeves

A helyes megfejtés betűjelét a szada@puliwood.hu-ra várjuk "Megtorlás" tárggyal. A vetítés 2023. szeptember 5-én, kedden este lesz egy budapesti moziban. A szerencsésekkel a kezdés pontos időpontját illetően privátban vesszük fel a kapcsolatot (kérjük, hogy csak olyan jelentkezzen, aki biztosan el tud menni a vetítésre!). Ha szeretnétek elsők között értesülni az ehhez hasonló lehetőségekről és élvezni remek humorunkat, akkor érdemes követni a Facebook oldalunkat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.