Hirdetés

Nézd meg premier előtt Robert De Niro új vígjátékát, a Nagypapa hadműveletet! (Lezárva)

|

Robert De Niro új filmje szeptember 17-én debütál a hazai mozikban, de velünk premier előtt megnézhetitek.

Hirdetés

Nemrég nálunk láthattátok először a Nagypapa hadművelet első szinkronos előzetesét, amelyben az Oscar-díjas Robert De Niro ismét a bohókásabb oldalát vette elő, hiszen új vígjátéka Robert Kimmel Smith War With Grandpa című gyermekregényéből készült. A sztori szerint egy átlagos amerikai család élete felfordul, amikor a nagypapa, Ed (Robert De Niro) hazaköltözik lányához (Uma Thurman), vejéhez (Rob Riggle) és három unokájához. Leginkább az ifjú Peter (Oakes Fegley) szenvedi meg az új családtag érkezését: még a szobáját is át kell adnia nagyapjának és a padlásra kell költöznie. Bár a fiú szereti a nagyapját, nem akar lemondani a szobájáról sem, ezért barátai segítségével indít támadást, hogy visszaszerezze, de mivel a nagyapát kemény fából faragták, a piszkálódás lassan háborúvá fajul.

Hirdetés

A Nagypapa hadművelet szeptember 17-én kerül a mozikba, de a Big Bang Media és a Puliwood együttműködésének köszönhetően a szerencsésebbek egy külön vetítésen tekinthetik meg a vígjátékot. Öt darab páros belépő talál gazdára azok között, akik szeptember 16-án, szerdán 18:00-ig helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre:

Az alábbi színészek közül kinek a nagypapáját alakította már Robert De Niro egy filmben?

a, Zac Efron
b, Benedict Cumberbatch
c, Oliver-Jackson Cohen

A helyes megfejtés betűjelét a puliwood@project029.hu-ra várjuk "Nagypapa" tárggyal. A vetítés 2020. szeptember 17-én, csütörtökön este lesz egy budapesti moziban. A szerencsésekkel a kezdés pontos időpontját illetően felvesszük a kapcsolatot (kérjük, hogy csak olyan jelentkezzen, aki biztosan el tud menni a vetítésre!). Ha szeretnétek elsők között értesülni az ehhez hasonló lehetőségekről és élvezni remek humorunkat, akkor érdemes követni a Facebook oldalunkat.

Sok sikert!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.