Hirdetés

Nézd meg velünk együtt Brendan Fraser új filmjét, A bálnát! (Lezárva)

|

Február 9-én kerül a hazai mozikba A bálna, de ha helyesen válaszoltok, akkor van rá esélyetek, hogy szerkesztőinkkel együtt nézzétek meg Brendan Fraser újdonságát.

Hirdetés

különleges alkotásoknak teret adó A24 istállójából kikerülő filmben egy komoly túlsúllyal élő és depresszióval küzdő férfi, Charlie (Brendan Fraser) történetét követhetjük nyomon, aki megpróbál kapcsolatot teremteni elhidegült 17 éves lányával (a Stranger Things-ből ismert Sadie Sink). 

A film Darren Aronofsky (A forrás, Rekviem egy álomért) rendezésében készült és a tavalyi Velencei Filmfesztiválon mutatták be, ahol többperces tapssal jutalmazták Brendan Fraser teljesítményét, aki az egyik legnagyobb Oscar-esélyesnek számít idén. 

Hirdetés

A bálna február 9-én kerül a hazai mozikba, de az ADS Service Kft. és a Puliwood együttműködésének köszönhetően néhányan egy vetítésen már premier előtt megtekinthetik. Húsz darab páros belépő (!) talál gazdára azok között, akik február 6-án, hétfőn 12:00-ig helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre, az esemény pedig még különlegesebb lesz annak köszönhetően, hogy két szerkesztőnk a vetítés után röviden beszélget majd a látottakról, szóval érdemes lesz a teremben maradni a stáblista legördülése után is. Következzen a kérdés:

Mivel foglalkozik Brendan Fraser karaktere, Charlie (az előzetes segíthet)?

a, regényíró
b, tanár
c, munkanélküli

A helyes megfejtés betűjelét a szada@puliwood.hu-ra várjuk "Bálna" tárggyal. A vetítés 2023. február 7-én, kedden este lesz egy budapesti moziban. A szerencsésekkel a kezdés pontos időpontját illetően privátban vesszük fel a kapcsolatot (kérjük, hogy csak olyan jelentkezzen, aki biztosan el tud menni a vetítésre!). Ha szeretnétek elsők között értesülni az ehhez hasonló lehetőségekről és élvezni remek humorunkat, akkor érdemes követni a Facebook oldalunkat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.