Hirdetés

Nézd meg velünk moziban a Kígyószem: G.I. Joe - A kezdeteket!

|

Július 22-én mutatják be hazánkban az egyik legismertebb G.I. Joe tag eredetfilmjét, nézzétek meg plusz egy fővel együtt, soron kívül.

Hirdetés

Apja halála után magányos farkas típusú hősünket befogadja az egyik ősi japán klán, az Arashikage, miután az megmentette az örökösük életét. A klán megtanítja a férfinak a nindzsa harcos útját és olyat nyújt neki, amire nagyon vágyott: otthont. Azonban mikor kiderülnek Kígyószem múltjának titkai, a becsülete és hűsége próbára tétetik. A címszereplőt életre keltő Henry Golding (Múlt karácsony, Úriemberek) mellett olyan színészek kaptak még helyet a látványos akciófilmben, mint Samara Weaving (Aki bújt) és Iko Uwais (A rajtaütés). 

Hirdetés

A Robert Schwentke (Az időutazó felesége, R.I.P.D. - Szellemzsaruk, A beavatott-filmek) rendezésében készült Kígyószem: G.I. Joe - A kezdetek július 22-én kerül a hazai mozikba, a UIP-Duna Film és a Puliwood együttműködésének köszönhetően pedig páran szabadon választhatnak, hogy melyik előadást tekintik meg ingyen, plusz egy fővel együtt. Három darab ilyen kupon talál gazdára azok között, akik július 21-én, szerdán 12:00-ig helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre:

Az alábbiak közül melyik film hozta meg Henry Golding számára a világhírt?

a, Kőgazdag ázsiaiak
b, A rajtaütés
c, B13 - A bűnös negyed

A helyes megfejtés betűjelét a szada@puliwood.hu-ra várjuk "Kígyószem" tárggyal. A kuponok szabadon felhasználhatóak lesznek a film vetítéseire, a részletekkel kapcsolatban felvesszük a kapcsolatot a szerencsésekkel. Ha szeretnétek elsők között értesülni az ehhez hasonló lehetőségekről és élvezni remek humorunkat, akkor érdemes követni a Facebook oldalunkat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.