Hirdetés

Nézd meg velünk premier előtt Bob Odenkirk akciófilmjét, a Senkit! (Lezárva)

|

Július 1-én kerül moziba a John Wickre hajazó Senki, mi pedig egy villámjátékra invitálunk titeket, hogy egy hűs teremben nézhessétek azt, ahogyan egy kertvárosi apuka bedurvul.

Hirdetés

A Senki (Nobody) Bob Odenkirköt teszi meg cím- és főszereplőnek, aki egy amerikai kertvárosban éli mindennapos és kellőképp unalmas életét a feleségével és két gyermekével. Miután viszont betörtek hozzájuk, és a férfi nem gátolta ezt meg, belülről elkezdi mardosni a szégyen és kihagyott ziccer keserű íze. Ekkor derül fény a múltjára, miszerint közel tizenkét évig volt egy kvázi hidegvérű zsoldos, akit akkor béreltek fel, amikor már minden kötél szakadt - de mindezt már maga mögött hagyta, hogy a családjával lehessen együtt. A betörés és a meghunyászkodás viszont újra feléleszti a régi érzelmeket, a férfi pedig kőkeményen fellép az éjszakai bűnözés ellen. 

Hirdetés

Az Ilya Naishuller (Hardcore Henry) rendezésében készült Senki július elsején kerül a mozikba, de a UIP-Duna Film és a Puliwood együttműködésének köszönhetően a szerencsésebbek egy vetítésen már premier előtt megtekinthetik, ahogy Bod Odenkirk akcióba lendül. Öt darab páros belépő talál gazdára azok között, akik június 29-én, kedden 18:00-ig helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre: 

Az alábbiak közül melyik sorozatban nem bukkant fel Bob Odenkirk?

a, Így jártam anyátokkal
b, Breaking Bad - Totál szívás
c, Agymenők

A helyes megfejtés betűjelét a szada@puliwood.hu-ra várjuk "Senki" tárggyal. A vetítés 2021. június 30-án, szerdán este lesz egy budapesti moziban. A szerencsésekkel a kezdés pontos időpontját illetően felvesszük a kapcsolatot (kérjük, hogy csak olyan jelentkezzen, aki biztosan el tud menni a vetítésre!). Ha szeretnétek elsők között értesülni az ehhez hasonló lehetőségekről és élvezni remek humorunkat, akkor érdemes követni a Facebook oldalunkat.

FONTOS: a részvételhez védettségi igazolvány bemutatása szükséges!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.