Hirdetés

Nézzétek meg a Stranger Things 4. évadának első nyolc percét

|

Ezen felül az is hivatalos lett, hogy milyen elosztásban érkezik a 9 epizód.

Hirdetés

Pontosan egy hét választ már csak el minket attól, hogy visszatérjünk Hawkinsba. Közel három év után ugyanis május 27-én végre új részekkel érkezik a Stranger Things, amelyet már nem győznek kivárni a rajongók. Tudja ezt jól a Netflix is, aki ezért úgy döntött, azzal szeretné csillapítani a várakozásokat (vagy pont még jobban felkorbácsolni azokat), hogy közzéteszi a negyedik évad első részének nyolcperces nyitányát. Ezt tudjátok megnézni az alább, ha nem vagytok elég türelmesek.

Hirdetés

Emellett a streamingszolgáltató azt is felfedte, hogy milyen elosztásban érkezik a kilenc részes szezon, amely jócskán eltér a megszokottól. A május 27-én érkező első adaggal ugyanis 7 részt kapunk majd, míg a maradék két rész júliusban debütál. Hogy miért így osztotta szét az etapot a Netflix, annak valószínűleg a játékidőhöz van köze: ez a kilenc epizód összesen ugyanis nagyjából 13 órányi tartalmat jelent majd, vagyis minden epizód legalább egy órás lesz. Az utolsó két rész pedig közel négy órás (!) játékidővel bír (a 4x07 1 óra 38 perc, a 4x08 körülbelül 1 óra 25 perc, míg az évadzáró 4x09 közel két és fél óra lesz). 

A Stranger Things 4. évadának első fele tehát egy hét múlva, május 27-én, míg a második fele durván egy hónappal később, július 1-jén debütál a Netflixen.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.