Hirdetés

BRÉKING: Berobbant a Stranger Things 4. évadának teljes előzetese!

|

A horror ismét felüti a fejét, és erősebb, mint valaha.

Hirdetés

Sokat kellett rá várni, de végre itt van! Megannyi hangulatfokozó videó, poszter és hivatalos fotó után ma délután megérkezett a Netflix egyik legsikeresebb és legnézettebb sorozatának, a Stranger Things 4. évadának első, teljes hosszúságú előzetese, amely minden eddiginél grandiózusabb és horrorisztikusabb kalandot ígér.

Hirdetés

A folytatás 1986 tavaszán, hat hónappal az előző szezon után veszi fel a fonalat. A csapat immáron külön utakon jár, miután a Byers-család és Tizenegy elköltöztek Hawkinsból. A középiskolába való beilleszkedés nehézségei közben azonban egy új és rémisztő természetfeletti fenyegetés bukkan fel, amely olyan hátborzongató rejtélyt tartogat, amelynek megoldása esetén hőseink végre leszámolhatnak Tótágassal egyszer és mindenkorra.

A Stranger Things 4. évada (mely az utolsó előtti évad lesz a sorban) ezúttal két részletben érkezik a Netflixre: az első fele május 27-én, míg a második július 1-jén. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.