Hirdetés

Nézzétek meg a Szexoktatás Rómeó és Júlia musicaljét bónusz jelenetekkel!

|

A Netflix nagyon is tisztában van vele, hogy mivel kell feldobni fel az önkéntes karanténban töltött időnket.

Hirdetés

Nemrég írtuk meg, hogy miután az Egyesült Királyságban még legalább három héttel kitolták az érvényben lévő rendkívüli intézkedések határidejét, többek között a Szexoktatás forgatását is kénytelenek elhalasztani határozatlan időpontra, amivel több mint valószínű, hogy veszélybe kerül a hagyományos januári megjelenés. A sorozat készítői azonban ilyen nehéz körülmények között sem hagyják unatkozni a rajongókat, és közzétették a második évadban látott musical teljes, bónusz jelenetekkel kiegészített változatát.

Hirdetés

Aki látta a közönségkedvenc sorozat második évadját, minden bizonnyal élénken emlékszik, hogy a cselekményben meghatározó szerepet kapott egy színdarab a Rómeó és Júlia képében. A széria koncepciójából fakadóan szokatlanul újraértelmezett előadást végül elénk is tárták a fináléban, azonban többször is hosszas megszakításokkal, jelenetváltásokkal. A Netflix most volt olyan jófej, hogy összefűzte a darab részleteit némi törölt képsorral megfűszerezve, így aki ismét szeretné átélni a péniszkezeket és vaginafejeket viselő háttértáncosokkal tarkított "erotikus utazást Veronába", most egyetlen videónak hála megteheti.

Ne hagyjátok ki ezt a zseniálisan abszurd élményt!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.