Hirdetés

Nick Fury háttértörténete az Amerika Kapitány 2-ben?

|

Egy film pár másodperces jelenete megalapoz egy hosszú filmes franchise-t. Ez pedig Nick Fury cameoja volt a Vasember végén.

Hirdetés

Szintén pletykálják a kezdetektől fogva lehetséges spinoff filmeket, olyanokról, mint  Black Widow (Scarlett Johansson) és Sólyomszem (Jeremy Renner). A Marvel a forgatási és emberi erőforrásokat tekintve évente két nagy mozis produkciót készít, így egyelőre kevésbé valószínű, hogy például ez a Nick Fury különfilm megmegvalósítható, különösen úgy, hogy sok más (szupererővel rendelkező) hős különfilmje fontosabb lehet ( ez lehet akár Hangya, Fekete Párduc vagy Dr.Strange)

De ha David Hasselhoff is kapott saját  Nick Fury-filmet, miért pont Samuel L. Jackson maradni ki?Fury jelenléte és szerepe nőtt  a Vasember 2-ben és a Bosszúállókban, bár azok nem vezettek saját, egyéni kalandkhoz. Ehelyett néhány, saját háttértörténet is feltárhat majd az Amerika Kapitány 2.része! Például, ahogy harcolt Kapitánnyal a második világháborúban.

"Mindenki szereti Nick Fury-t, a második világháborús veteránt és ezért tér vissza. Egy gránát robbanás miatt a második világháború idején vesztette el a látásának több mint 95%-át. Ő egy nagyszerű fickó, de azt hiszem, hogy ezt csomó ember tudja. Érdekes lenne egy nap különfilmet készíteni neki, de a karaktere apró darabokból áll és néhány puzzle darab kiderülhet majd az Amerika Kapitány 2-ben, amit március végén kezdhetünk el forgatni."

Flashback szinte biztos, hogy kitölti a háttértörténetét és nem csak az övét, hanem a Winter Soldier/Bucky-ét (Sebastian Stan) is, így majd többet megtudunk majd mindkettejük múltjáról. Már régóta feltételezték, hogy az AK 2 kvázi egy SHIELD-film lesz, "Steve Rogers szerepe a modern világban" jellege miatt.

De az is lehet, hogy a harmadik fázisban már lesz rá idő, hogy egy konkrét Nick Fury és S.H.I.E.L.D. különfilm is elkészüljön, főleg úgy, hogy a képregényben Maria Hill ügynök végül átveszi Nick Fury szerepét a SHIELD igazgatói székében. De amíg Joss Whedon a 2.fázis kreatív felelőse, biztosan számíthatunk majd sok meglepetésre.

Ti szeretnétek látni különfilmet Fury-nak, a S.H.I.E.L.D.-nek, Bartonnak, Black Widow-nak vagy akár Coulson-nak?

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.