Hirdetés

Nicolas Cage a családja miatt utasította vissza A Gyűrűk Urát és a Mátrixot

|

Legalábbis saját elmondása szerint.

Hirdetés

Akárhogy is nézzük, az elkövetkezendő hetekben Nicolas Cage körül forog majd a filmvilág, hiszen már csak napok választanak el minket legújabb filmjének, A gigantikus tehetség elviselhetetlen súlya premierjétől. Ebben a színész önmaga egy fiktív változatát ismerhetjük meg, aki folyton a következő nagy szerepet keresi, hogy visszakerüljön Hollywood térképére, de eme "nemes" cél hajszolása közben teljesen megfeledkezik a lányáról.

Hirdetés

Cage a People-nek árulta el, hogy mint sok minden más, úgy ez utóbbi is egy elrugaszkodott ábrázolás az életéről.

"Első és legfontosabb: a valóságban nincs olyan Nick Cage változat, aki ne akarna időt tölteni a gyerekeivel. Nincs olyan Nick Cage változat, aki ne a családot helyezné előtérbe a karrierrel szemben. Visszautasítottam A Gyűrűk Urát, visszautasítottam a Mátrixot, mert nem akartam három évre Új-Zélandra költözni vagy három évre Ausztráliába, mert nekem otthon kellett maradnom a fiam, Weston mellett, ez az igazság."

Természetesen mindig örvendetes, amikor hasonló nyilatkozatokat hallunk színészektől és a filmszakma egyéb résztvevőitől, elvégre papíron a pénznek és a munkának sosem szabadna előrébbvalónak lennie, mint a családnak. Aztán persze mindig szembejönnek velünk történetek, amelyeknek hősei pont az ellentétes utat járják meg, amit csak a megbánás követ utána.

Cage egyébként még arra is kitért az interjúban, hogy hogyan tanult meg szórakozni saját magán.

 "Mindig ezt mondom magamnak: sosem volt karrierem, csupán munkám. Ez alatt azt értem, hogy néha - és nem akarok neveket említeni - amikor belehelyezed magad ebbe a karrier-fókuszú világlátásba, az egy csúszós talaj lehet, ami oda vezethet, hogy elkezdesz hinni a saját mítoszodban, és túlságosan komolyan kezded venni magad. Elbizakodottá válsz, és a dívák világában találod magad, és ilyenkor történnek a hibák mind a magánéletedben, mind a kamerák előtt."

Figyelembe véve Cage hullámvasútszerű pályafutását, a fenti gondolatok egyfajta önreflexiós vallomásnak is beillenek.

Ti megnéznétek a Cage-féle A Gyűrűk Urát vagy a Mátrixot?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.