Hirdetés

Nicolas Cage a Tigriskirály bőrébe bújik karrierje első sorozatában

|

Nicolas Cage a közel 40 éve tartó pályafutása során még sosem vállalta el televíziós sorozat főszerepét, ám idén megtört a jég és igent mondott a Netflix nagy sikerű dokujából, a Tiger Kingből ismert Joe Exoticról szóló új szériára.

Hirdetés

A Netflix márciusban mutatta be Tiger King (idehaza: Tigrisvilág) címet viselő dokumentumsorozatát, mely egy vállaltan meleg, poligám és fegyvermániás állatkertulajdonosról, egy Joe Exotic nevű fazonról szól. A széria a Nielsen közönségmérő adatai alapján az első tíz nap alatt közel 35 milliós egyedi megtekintést generált, amely kimagasló eredmény. Nem csoda, hogy azokat a hullámokat, amelyeket Joe Exotic egyedi és megosztó figurája, valamint riválisával való csatározása keltett, igyekeznek többen is meglovagolni.

Hirdetés

"A Tiger Kingnek megvannak a maga humoros pillanatai, amelyek mosolyt csalnak az ember arcára, ugyanakkor nem felejti el azt sem, hogy olyan komoly problémákat kell bemutatnia a háttérben (...). Átmehetett volna ez az egész egy parádéba, hiszen az alapanyag adott hozzá, és eleinte könnyedebb hangnemben és nagyon emberien közelítünk a szereplőkhöz, de a végére mégis sikerül súlyos konklúziót levonni" - írtuk a sorozatról szóló kritikánkban.

A CBS Studios a következő médiacég a sorban, amely meg kívánja lovagolni az oroszlánt. A vállalat ráadásul nem akárkit szerzett meg a címszerep eljátszására. Az Ál/arc, A szikla, A nemzet aranya és A szellemlovas sztárja, Nicolas Cage alakítja majd Joe Exoticot az újabb készülő fikciós szériában - írja a Variety. Az Oscar-díjas színész számára ez lesz 39 éve tartó színészi pályafutása első televíziós szerepe. A nyolc epizódosra tervezett sorozat alapját azonban nem a Netflixes doku adja, hanem az a cikk, amely 2019-ben jelent meg a Texas Monthly nevű lapban. Ebben az riportban mutatták be Joe Exoticot, riválisával vívott csatáját és a mai napig tartó hatósági vizsgálatokat, és ez inspirálta a Netflix nagy sikerű dokuját is.

A CBS Studio pedig nem bízza a véletlenre a új produkció sikerét, ugyanis az egyelőre még cím nélküli széria alkotója Dan Lagana lesz, akinek American Vandal című áldokumentumfilmjét Emmy-díjra jelölték. Hogy melyik tévécsatorna, vagy éppen streaming szolgálató "műsorán" lesz látható Nicolas Cage első sorozata, még nem tudni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.