Hirdetés

Nicolas Cage az Eleven kórban talált múzsára

|

A reneszánszát élő színészt valósággal inspirálták az Eleven kórban látottak Drakula alakításához.

Hirdetés

Cage nem finomkodik a szerepvállalásokkal, saját bevallása szerint nem szeretne nyugdíjba menni és amíg bírja, addig játszik. Idén a The Unbearable Weight of Massive Talentben láthatjuk majd, de az is kiderült, hogy a Renfield című filmben a legendás Drakula grófot fogja alakítani. Idáig azonban - amellett, hogy a film Drakula familiárisát, Renfieldet helyezi a középpontjába Nicholas Hoult alakításában - nem sok minden derült ki a projektről. 

Hirdetés

Cage szerencsére most elárult egy-két dolgot a Variety Awards Circuit című podcastjében, többek között azt, hogy honnan is próbál inspirálódni.

"Egy igazán egyedi módon, az eddigiektől eltérően akarom eljátszani Drakulát. Szóval arra gondoltam, hogy nagyon odafigyelek majd a karakter mozgására. Tudjátok, láttam az Eleven kórt és elképedtem, hogy hogyan közlekedett (a gyilkos), de említhetném akár a Ringuból Szadako Jamamurát is. Kíváncsi vagyok, hogyan tudnánk játszani a karakter mozgásával és a hangjával."

Cage a film hangulatáról és műfaji besorolásáról is elejtett néhány szót.

"Ha eltaláljuk a vígjáték és a horror keverékének a hangulatát, mint azt tette az Egy amerikai farkasember Londonban, akkor az remek lesz. Egy igazi telitalálat. Ezzel együtt szeretnék valami újat is behozni a karakter számra, ami passzolni fog ehhez a vígjáték-horror hangulathoz."

Cage mindezek mellett bőszen tanulmányozta az eddigi Drakula-alakításokat, így persze Lugosi Béláét, Frank Langelláét vagy éppen a nagybátyja 1992-es Drakula mozijában brillírozó Gary Oldmanét. Mindenképp van miből tanulnia Cage-nek, de abban is biztosak vagyunk, hogy egy eddig tényleg nem látott megközelítésben láthatjuk viszont a grófot.

Szerintetek Cage megállja majd a helyét Drakulaként?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.