Hirdetés

Nicolas Cage Drakula köpenyébe bújik

|

A Drakula familiárisáról szóló filmben Cage mellett Nicolas Hoult játssza a főszerepet.

Hirdetés

Több mint 100 filmmel a háta mögött Nicolas Cage továbbra sem hajlandó leállni a színészettel, amit egy korábbi nyilatkozata szerint élete végéig (vagy még azon is túl) csinálna. Bár Cage a nagy stúdióprojekteknek többnyire hátat fordított, a független filmek mezején számtalan projekthez köteleződött el (amit olyanok esetében, mint a Pig egy percig se bánunk), és most egy újabb érdekes szerepet vállalt be.

Hirdetés

Az egyelőre még premierdátum nélkül árválkodó Renfieldben Cage a legendás vérszívót, Drakulát fogja alakítani. A címszereplő Renfield Bram Stoker regénye szerint a gróf komornyikja, aki ebben a változatban a történet főhőse lesz, akit egy másik Nic, egy bizonyos Hoult fog életre kelteni. Ha ez a színészpáros önmagában nem asszisztálna az izgatottsági szintünk megemelkedéséhez, de a rendező kiléte tesz róla, hogy a várósabb projektek között tartsuk számon a Renfieldet, ugyanis a Lego Batmant és A holnap háborúját jegyző Chris McKay ül majd be a rendezői székbe.

Cage tehát önmaga megformálása után egy ikonikus horrorfigura bőrébe bújhat. Ugyanakkor érdemes megjegyezni, hogy a színésznek nem ez lesz az első kalandja a vámpírokkal: az 1988-as A vámpír csókjában is kapcsolatba került már egy vérszívóval, ahol már megvillanthatta azt a különleges színészi stílust, mely olyannyira Cage sajátja. Szerintetek Cage megállja a helyét Drakulaként a Renfieldben?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.