Hirdetés

Nicolas Cage Drakula-filmjének forgatása máris befejeződött

|

A Renfield egyelőre sínen halad a jövő tavaszi premier felé.

Hirdetés

Alig három hete csodálhattuk meg Nicolas Cage Drakuláját a Renfield című film egyik forgatási napjáról, máris arról számolhatunk be, hogy a produkció végzett a forgatással. A Universal Pictures a saját Twitter oldalán osztotta meg a nagy hírt, amihez egy képet is csatolt, melyen a főszereplő Nicholas Hoult, Awkwafina, illetve a rendező Chris McKay pózolnak Renfield szöveggel ellátott széktámla-borítók mögé bújva.

Hirdetés

Ha lehet hinni a posztnak, akkor pontosan egy évvel a premier előtt sikerült végezni a dolgok nehezével, most már csak az utómunkálatok vannak hátra.

McKay szinte rohamtempóban letudta a forgatást. Még tavaly decemberben számoltunk be a projektről, mely pont McKay érkezésével kelt fel halottaiból. A Renfield Drakula familiárisáról fog szólni, melyben a karakter hosszú évek után hátat fordít mesterének - a nagy kérdés, hogy a Cage által alakított Drakula ehhez mit fog szólni (az meg végképp kérdéses, hogy erre a filmre fog-e valaki Houlton keresztül, és nem Cage Drakulája révén hivatkozni). Ezt követően februárban rajtolt el a projekt érdemi része, és két hónappal később már útjára is engedheti McKay az összetoborzott stábot, melyhez Cage-en, Awkwafinán és Houlton kívül Ben Schwartz, Adrian Martinez, Shohreh Aghdashloo, Bess Rous, valamint James Moss csatlakoztak.

Ti megnézitek majd Cage Drakuláját?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.