Hirdetés

Nicolas Cage esete a dvd-kkel

|

Nicolas Cage-et négy hónapig körözte egy dvd-kölcsönző, hogy vigye már vissza A komédia királyát meg a Csillag születiket. A késedelmi díja már 224 dollár volt!

Hirdetés

Négy hónap után a tulaj mindezt megunta, és Cage hivatalos Facebook falára írt, hogy amennyiban valaki összefutna vele a környéken, szóljon már neki, hogy a filmeket illene visszavinni. Emellé képeket is töltöttek fel az oldalára, amin a feje Demi Moore testére van photoshopolva. Innen aztán a sztorinak egyenes útja volt a média felé, és végre Cage-hez is elért, aki azonnal visszavitte a filmeket, kifizette a késedelmi díjat és az asszisztensét hibáztatta. 

Az Old Bank most hétvégenként ingyen kölcsönöz egy Nicolas Cage filmet az arra vágyóknak. Hurrá!

 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.