Hirdetés

Nicolas Cage nem tervez nyugdíjba vonulni

|

115 filmmel a háta mögött sem gondol a nyugdíjba vonulásra.

Hirdetés

Nicolas Cage-et három évtized és 115 film után nyugodtan jellemezhetjük napjaink egyik nagy filmikonjaként, aki bár viharos évtizedet tudhat maga mögött, a Pig és a History of Swear Words alapján bizakodhatunk, hogy pályafutása ismét kap egy gellert a pozitív irányba. Cage-nek a héten jelent meg a szamurájos filmje, a Prisoners of the Ghostland, melyet karrierje legőrültebb projektjeként titulált, és amelynek promózása közben színt vallott hosszú távú terveiről is.

Hirdetés

Akik eddig aggódtak volna, hogy idővel Cage-filmek nélkül maradnának, azok megnyugodhatnak.

"Nem-nem-nem. Ez (a nyugdíjba vonulás) nem történhet meg. Amit én a mozi berkein belül csinálok, az egyfajta őrangyal számomra, és szükségem van rá. Egészségesebb vagyok, amikor dolgozom. Egyszerűen szükségem van egy pozitív helyre, ahol kifejezhetem az élettapasztalataimat, és a filmezés megadta nekem ezt a lehetőséget. Mondjuk azt, hogy sosem vonulok vissza. Hol is tartunk már, 117 filmnél? A vicces az, amikor emberekkel vitatkozom, akik szerint túl sokat dolgozom, amire csak azt tudom válaszolni, hogy imádok dolgozni, egészséges, és boldog vagyok munka közben."

A 117 filmmel egy kicsit előreugrott Cage, mivel úgy tűnik, hogy máris a listához adta az első westernfilmjét, a The Old Wayt, illetve a jövőre debütáló The Unbearable Weight of Massive Talentet (A rendkívüli tehetség elviselhetetlen súlya szabad fordításban), melyben önmagát fogja alakítani. Ez utóbbi bizonyára nagy pikantériának örvendhet a Cage-rajongók körében, bár egyelőre nem lehet eldönteni, hogy Cage vallomása, miszerint nem fogja megtekinteni ezt a filmjét, inkább baljós vagy derűs előrejelzés.

Ti örültök neki, hogy Cage láthatóan nem akar leállni a filmezéssel?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.