Hirdetés

Nicolas Cage végre eljátszhatja Supermant

|

Bár a 90-es évek során meghiúsult a Superman Lives, amelyben Nicolas Cage magára ölthette volna az ikonikus kék-piros jelmezt, most kiderült, hogy mégsem kell teljesen lemondania a szerepről.

Hirdetés

Az egyik leghíresebb soha meg nem valósult projekt a Superman Lives, amely ugyan csak az előkészítési fázisig jutott a 90-es években, de azóta is rendre szóba kerül a koncepció, hiszen Tim Burton rendezte volna és az akkori szupersztár, Nicolas Cage lett volna a főszereplő (a befuccsolt projektről dokumentumfilm is készült The Death of "Superman Lives": What Happened? címmel). 

Hirdetés

Cage azonban mégis eljátszhatja a legendás szerepet, ugyanis ő fogja szinkronizálni a Teen Titans Go! To the Movies nevű animációs filmben Supermant, amely a Cartoon Network csatornán futó Teen Titans Go! c. mesesorozat egész estés változata lesz. Már ízelítőnk is van hozzá:

A Teen Titans Go! To the Movies-ben Cage-en kívül szinkronizál még Kristen Bell, Will Arnett, Tara Strong és az énekesnő, Halsey is. Az  amerikai premier július 27-én lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.