Hirdetés

Nicolas Cage Szellemlovas filmjeiről is készült őszinte előzetes

|

A Honest Trailers csapata Nicolas Cage bűnös élvezetnek is beillő Szellemlovasát és annak felesleges folytatását sem kímélte.

Hirdetés

Bármennyire is szeretünk egy-egy filmet, azért jólesik önfeledten kinevetni a hiányosságait, főleg ha azt olyan kreatívan és mókásan teszik, mint a Honest Trailers csatorna. A srácok nem kímélnek egyetlen alkotást sem, rámutatnak minden olyan hibára, amiben ott rejlik a humorforrás: a közelmúltban készítettek videót többek között a Pókember: Nincs hazaútról, a Free Guy-ról, az új Sikolyról, a The Book of Boba Fettről, a Szellemirtók: Az örökségről és az Encantóról is. 

Hirdetés

A legújabb őszinte előzetesük azonban nem egy friss alkotásra fókuszál, sőt nem is csak egyre. Mivel sokan kérték tőlük, ezért visszanyúltak egészen a Nicolas Cage főszereplésével készült és 2007-ben bemutatott A szellemlovas című filmig (amely nemrég ünnepelte a 15. évfordulóját) és annak 2012-es folytatásához, amely A szellemlovas 2. - A bosszú ereje címmel jelent meg Magyarországon. Míg a Mark Steven Johnson (Daredevil, Gyilkos szezon) által levezényelt első rész igazi bűnös élvezet, amelyen el lehet szórakozni, addig az öt évvel későbbi újrázás Mark Neveldine és Brian Taylor (Crank 1-2, Gamer) rendezésében már nagyon nem kellett volna, azóta is fájdalmas visszagondolni rá. A Honest Trailers igyekszik vicces formában rámutatni, hogy miért lehet ez:

Nektek mennyire tetszett a két Szellemlovas film?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.