Hirdetés

Nicolas Cage többször is visszautasította a metafilmjének szerepét

|

Konkrétan megsértődött a felkérés miatt.

Hirdetés

Már két trailerben is megcsodálhatjuk azt a zseniális koncepciót, amit a The Unbearable Weight of Massive Talent fog képviselni az áprilisi filmfelhozatalban (már magyar premierrel még mindig nem rendelkezik a projekt). Bár úgy tűnik a végleges vágáson, hogy a főszereplő Nicolas Cage élvezte a forgatást, mint egy új interjúban kiderült, ez eleinte nem volt így.

Hirdetés

Sőt, a The Hollywood Reporternek adott interjúban többet is megosztott a kezdeti véleményéről, többek között azt, hogy legalább háromszor utasította vissza a felkeresést.

"Nem akartam a részese lenni. De aztán megkaptam Tom levelét (Tom Gormican, a rendező), és azt gondoltam, hogy oké, tehát nem csak kifigurázni akarja az úgynevezett Nick Cage-et, hanem tényleg érdeklik a korábbi munkák is. Inkább a színész ikonikus pillanatainak ünneplésére helyezte a hangsúlyt - mint a Las Vegas, végállomás medencés jelenete, vagy az Ál/Arc aranypisztolyainak használata."

Cage eleinte leginkább attól tartott, hogy a filmben látható mása nem az ő igazi énjét fogja tükrözni a filmvásznon, de aztán rájött, hogy ez igazából egy a pályafutásának címzett szerelmeslevél lesz. Szerencsére Gormicannek végül sikerült meggyőznie Cage-et, hogy tegye félre a kezdeti aggályait, mert egy piszkosul szórakoztató filmre van kilátás.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.