Hirdetés

A Nightwing rendezője beszélt a filmről

|

Chris McKay, a készülő Nightwing film rendezője mesélt a film fontosságáról.

Hirdetés

Már lassan fél éve, hogy a régóta várt Nightwing film rendezőre talált a LEGO Batmant is elkészítő Chris McKay személyében, de még mindig nem tudjuk, hogy ki fogja életre kelteni a címszereplőt. Ugyan pletyka szinten már felmerült az Odaát című sorozatból Jared Padalecki (Sam Winchester), Zac Efron vagy Steve Yeun (Glenn a The Walking Dead-ből) neve, de ennél érdemlegesebb sajnos azóta sem történt.

Amíg pedig erre vár mindenki, addig a rendező igyekszik fent tartani az érdeklődést a film iránt. Ezúttal a Twitter oldalán osztotta meg gondolatait arról, hogy miért is olyan fontos ez a közkedvelt karakter bemutatása a filmvásznakon.

Hirdetés

Dick Grayson története, hogy miként lett Robin, majd Nightwing, a szemünk előtt játszódott le a képregényekben. Nem voltak visszaemlékezések, hanem folyamatosan tapasztaltuk meg az egészet. Robin / Nightwing összes sikerét és kudarcát tehát mi is együtt élhettük vele át. 

A kapcsolata és konfliktusai Batmannel valódiak voltak a számomra, mert ő az a karakter, akin keresztül igazán megtapasztalhattuk Gotham City valódi arcát.

A rendező arra is válaszolt, hogy pontosan milyen elvárásai vannak/lesznek a színész kiválasztása során:

Teljesen elhivatottnak kell lennie a karaktert illetően, hiszen a harcművészetek, a torna és a kaszkadőr mutatványok fáradtságosak lesznek.

A projekt egyébként a legelső Robinra, Dick Graysonra koncentrál majd, aki sok évig védte Gothamet Batman társaként, azonban később önállósodott, és a Nightwing nevet felvéve folytatta a bűnüldözést. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.