Hirdetés

Nikolaj Coster-Waldu, mint Zémó Báró?

|

Miután pár hete bejelentették, hogy Bucky után Crossbones is csatlakozni fog az Amerika Kapitány 2.részébe, érdekes dolgok láttak napvilágot.

Hirdetés

Zémó nem más, mint egyike a hírhedt náci tudósoknak.  Nem egyszer csapott már össze Kapitánnyal. Egyszer harc közben forró viaszba esett, amelyet az Adhesive X (nyúlós-ragadós szörny) gyártásánál használt. Amerika Kapitány azt hitte Zemo meghalt, és végre megszabadult tőle, de Zemo túlélte a találkozást a viasszal, és egy titkos csőrendszeren keresztül elmenekült. A kaland azonban örökre az arcán hagyta bélyegét, úgy néz ki, mint egy fényes fejű kirakati baba. Szövetségre lépett az Arnim Zola néven ismert genetikus teremtményével, Primussal (alakváltó bio- android). Fegyverei között vannak gépfegyverek, bombák és mérgek. 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.