Hirdetés

Nincs szex Batman és Macskanő számára a Harley Quinn 3. évadában

|

A hősök nem szexelnek és kész.

Hirdetés

A szuperhősök sok mindent megengedhetnek maguknak: járkálhatnak gépfegyverrel és embert ölhetnek, kínozhatnak, de ha szexről van szó, akkor bizony vissza kell fogniuk magukat - legalábbis legújabb hírünk tanúsága szerint. 

A Harley Quinn című animációs sorozat harmadik évadjában ugyanis eredetileg lett volna egy olyan jelenet, amelyben Macskanő és Batman egymásnak esnek és szerelmeskednek - utóbbi pedig orálisan okoz örömöt a Macskanőnek.

Hirdetés

Justin Halpern, a sorozat egyik készítője és executive producere a Variety-nek adott interjújában beszélt erről.

Volt egy pillanat, amikor Batman lentebb huncutkodott Macskanőnél. A DC pedig úgy volt ezzel, hogy "Ezt nem csinálhatod. Ezt egyáltalán nem teheted meg." Azzal jöttek, hogy "A hősök ilyet nem tesznek.", amire azt mondtuk, hogy "Szóval azt mondod, hogy a hősök csak önző szeretők?". Ők pedig azzal replikáztak, hogy "Mi játékot is adunk el. Nehéz úgy eladni egy játékfigurát, hogy tudod, Batman kielégít valakit."

Ehhez képest persze Halpern nem panaszkodik, hiszen állítása szerint a DC rendkívül támogató a sorozatával kapcsolatban. Viszont tény, hogy a játékeladás is nagyon fontos és bár sok minden megváltozott Tim Burton Batmanjei óta (a McDonald's bukott rajta sokat, köszönhetően a Pingvin nyáladzásának), azért még mindig külön szempont az, hogy a filmmel sok mindent el tudjanak adni a különböző cégek. Így bizonyos értelemben érthetőek az aggályaik. Másrészről viszont kicsit vicces, hogy ennyi év után a szex még mindig ilyen szinten tabunak minősül. A sorozat maga egyébként 2019-ben indult és a felnőtt nézőket célozza meg, a harmadik évad pedig az HBO Max-on debütál, miután volt már a SyFy-on, valamint az Adult Swim csatornákon is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.