Hirdetés

Noé is 3D-ben érkezik!

|

Ég az "utólag csináljuk meg a filmeket 3D-ben!" láz Hollywoodban, és úgy tűnik, hogy a bibliai ihletésű Noé bárkája történet sem tud kibújni ez alól.

Hirdetés

Nem is olyan régen megírtuk, hogy bizony ez a fajta „háromdimenziósítás” az esetek nagy részében nem sült el olyan jól, azonban a Need for Speed nagyfilm is ezzel az eljárással kerül a mozikba. Darren Aronofsky Noé-ja most hasonló sorsra jut, ugyanis Matt bácsi egy interjúban azt nyilatkozta, hogy: „Bár a 3D-s filmek bevételei igencsak haldokoltak az elmúlt néhány évben, mostanság ezek jelentik a legnagyobb bevételi forrást világszerte, ezért muszáj ehhez a módszerhez folyamodnunk”. A Paramount-nak pedig emiatt le kell perkálnia 10 millió zöldhasút azért, hogy elkészüljön a film átkonvertálása és reménykednek abban, hogy majd megtérül. A csavar a dologban az, hogy az USA, az Egyesült Királyság, Ausztrália és Franciaország csak az exclusive 2D-s változatot kapja meg ennek ellenére. Kattints a tovább-ra, ha további részletekre vagy kíváncsi a hírrel kapcsolatban!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.