Hirdetés

Noé - Viták vannak Russell Crowe bibliai eposza körül

|

Iparági hírek szerint viták támadtak Darren Aronofsky immár 150 millió dolláros szuperprodukciója (125-ről indultak), a Russell Crowe főszereplésével készült Noé körül.

Hirdetés

A Paramount stúdió igen körültekintően végezte a tesztvetítéseket, igyekezvén kipuhatolni minden célcsoport reakcióit. A filmet bemutatták New Yorkban, Arizonában, illetve Kaliforniában, különböző vallási közösségeknek és átlagos közönségnek egyaránt. Minden csoport reakciója vegyes volt. A Paramount változtatásokat javasolt a rendezőnek, ő azonban vonakodik ezeket végrehajtani. "Darren nem az a típus, akit a stúdiófilmek számára találtak ki - mondja egy színészügynök, aki a produkcióban dolgozik. – Ő inkább a saját megérzéseit követi."

A stúdió alelnöke azonban optimista. Moore szerint hamarosan minden rendben lesz a Noéval, mert eleve tudták, hogy az utómunka a rengeteg digitális trükk miatt hosszú, bonyolult folyamat lesz, aminek köszönhetően sok tesztvetítést lehet tartani. "Aronofsky kétségtelenül bizonyos mértékű függetlenségre tart igényt - mondja Moore. - Ugyanakkor azt is szeretné, ha a filmje bombasiker lenne. Az a jelszavunk, hogy kiváló eredményt fogunk elérni, méghozzá Darren közreműködésével." /Uip-Duna/

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.