Hirdetés

Noé - Viták vannak Russell Crowe bibliai eposza körül

|

Iparági hírek szerint viták támadtak Darren Aronofsky immár 150 millió dolláros szuperprodukciója (125-ről indultak), a Russell Crowe főszereplésével készült Noé körül.

Hirdetés

Aronofsky sztárrendezőnek számít, de nem tudni, fenntarthatta-e magának a végső vágás jogát. Ebben az esetben a filmnek az a változata kerülhet a mozikba, amelyiket ő szeretné, egyébként viszont a stúdiófőnökök határoznak. A film első tesztvetítéseinek állítólag felemás volt a visszhangja, ezért a gyártó Paramount stúdió aggódni kezdett. A hírek hallatán számos amerikai médium megkereste a feleket, ám a rendező nem nyilatkozik. A stúdió viszont igen: a Paramount alelnöke, Rob Moore szerint a film a szokásos előkészítő szakaszban van, és az a változat kerül majd a mozikba, amelyen Aronofsky dolgozik.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.