Hirdetés

Novembertől forog a Tűzgyűrű 2

|

Hamarosan elkezdődnek a sokak által várt Tűzgyűrű 2 forgatási munkálatai.

Hirdetés

Néhány év bizonytalanságot követően, végre hivatalosan kijelenthetjük, hogy érkezik a Tűzgyűrű 2, és azt is tudjuk, hogy mikor és hol kezdik forgatni a filmet. Guillermo del Toro kaiju vs. mech filmje, a Tűzgyűrű 2013-ban mutatkozott be a mozikban, ahol meghódította a nézők szívét, a probléma csak az volt, hogy nem ültek be rá elegen. A 190 millió dollárból készült blockbuster hazájában abszolút bukásnak számít a maga 100 milliós bevételével, egyetlen szerencséje, hogy a világ többi táján jóval népszerűbb volt, így végül 411 millió dollárt kapart össze futamideje során.

Hirdetés

Del Toro filmjének kezdetektől fogva az volt a feladata, hogy elindítson egy franchise-t, de a bevételi adatokat tekintve kétszer is megfontolta a stúdiói, hogy megéri-e elkészíteniük a folytatást. Múlt ősszel a Universal parkolópályára állította a projektet és a 2017. augusztusára kitűzött premierdátumot is törölte. Azóta rengeteg változáson ment keresztül a Tűzgyűrű 2, sajnos időközben del Toro is lemondott a rendezői székről, de a Daredevil 1. évadának showrunnerjével, Steven S. DeKnight-tal pótolva a direktor hiányt, az űrlények és robotok csatája végre folytatódhat.

Azért a korábbi rendező sem ment túl messzire, hiszen producerként továbbra is felügyeli a munkálatokat. A mai nap folyamán bejelentésre került, hogy Jing Tian, egy kínai színésznő is csatlakozott a film stábjához, amelynek forgatása idén novemberben veszi kezdetét Ausztráliában, ahonnan később Kínába vándorolnak. Charlie Hunnam kivételével többen is visszatérnek az első részből, de a folytatás főszereplője John Boyega lesz, a történet pedig a háború utáni állapotokat fogja bemutatni.

A most csatlakozott Tian egy neves kínai színésznő, aki olyan alkotásokban játszott, mint az Újabb rendőrsztori, a Special ID és benne lesz a Matt Damon főszereplésével érkező A Nagy Falban is. Nem titok, hogy a Tűzgyűrű 2 készítése közben már figyelembe veszik a hatalmas kínai rajongótábort, akiknek támogatása nélkül aligha jöhetett volna létre a folytatás.

A Tűzgyűrű 2 2018. február 23-án érkezik a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.