Hirdetés

Dokusorozat készül a szektáról, amiben a Smallville színésznője is benne volt

|

Allison Mack szexrabszolgának hajtott fel nőket a NXIVM számára, az HBO pedig bemutatja ezt a szektát.

Hirdetés

Tavaly számoltunk be először a megdöbbentő hírről, miszerint a Smallville Chloéját alakító színésznő, Allison Macket letartóztatták és azzal vádolják, hogy a NXIVM nevű szekta tagjaként éveken keresztül nőket szervezett be szexrabszolgának, méghozzá a vezetővel, Keith Raniere-rel együtt. A nőket akaratuk ellenére dolgoztatták és szexre kényszerítették, sőt a szervezeten belül működött egy DOS névre keresztelt belső kör is, ide tartozott Mack és Reniere is. Idén áprilisban Mack sírva ismerte el a bíróságon a vádakat és vallotta magát bűnösnek, akár 40 év letöltendő börtönbüntetést is kaphat. 

Hirdetés

Mack egész Amerikából toborzott befolyásolható és gyenge akarattal rendelkező nőket egy önsegítő szervezet ígéretével, amely segített volna nekik megerősödni, ehelyett átmosták az agyukat és a létező minden módon kihasználták őket. Ezt a szektát és a megdöbbentő történéseket tervezi bemutatni az HBO egy dokumentumfilm-sorozattal, az Emmy-díjas és Oscar-díjra jelölt Jehane Noujaim (Control Room, Startup.com, A tér) és Karim Amer (The Great Hack, A tér) rendezésében. A show a NXIVM (ejtsd: nexium) néhány tagjának tapasztalatai alapján mutatja majd be az eseményeket és világít rá a vágyukra a fejlődés iránt. 

Ti mit gondoltok erről az egészről?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.