Hirdetés

Nyáron forog az új Terminátor, Schwarzi is visszatér

|

Immáron a 6. film lesz a Terminátor szériában, amiből ezúttal sem maradhat ki a T-800-as.

Hirdetés

Még októberben hallhattunk arról, hogy a Terminátor 6 forgatása valamikor 2018. tavászán veheti kezdetét, viszont most Arnold Schwarzenegger számolt be róla, hogy egy picit később kezdődik a munka. Túl sok csúszás azonban így sincs a programtervben, ugyanis az Osztrák Tölgy szerint már nyár elején belecsapnak a lecsóba.

Hirdetés

"A Terminátor 6 forgatását júniusban kezdjük és októberig fog tartani. Nagyon várom már, hogy visszatérhessek a T-800-as modell szerepében. Remeknek ígérkezik Tim Miller rendezővel az élen és Jim Cameron felügyeletével a háttérben."

Az új Terminátor film premier dátuma jelenleg 2019. július 26-ra van kitűzve, de több mint valószínű, hogy változtatni fog a stúdió a bemutató dátumán, ugyanis időközben a Universal Pictures is erre az időpontra tűzte ki a Dwayne Johnson és Jason Statham főszereplésével készülő Halálos iramban spin-offot. A legtöbben arra tippelnek, hogy valamikor az év vége felé érkezik majd a film a mozikba, így a San Diegoi Comic-Con például remek lehetőség lenne a népszerűsítésére.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.