Hirdetés

Nyáron rajtol el a Godzilla 2 forgatása

|

Az újdonsült rendezővel, Michael Dougherty-vel a fedélzeten már idén nyáron elkezdődhet a 2019-ben érkező Godzilla 2 forgatása.

Hirdetés

Alig pár hete végre kiderült, hogy kit ér a megtiszteltetés, hogy a leghíresebb óriáshüllő, azaz Godzilla rebootolt sztorijának a folytatását leforgathassa, ám arra még mi sem számítottunk, hogy ezt követően a 2019-re ígért projekt akkora lendületet vesz, hogy már idén nyáron elkezdik forgatni. Márpedig az Omega Underground nevű honlap értesülései szerint a forgatás június 19-én kezdetét veheti, Michel Dougherty-vel, a Krampusz című horror rendezőjével a rendezői székben.

Hirdetés

Mint arról már mi is beszámoltunk, Dougherty eredetileg forgatókönyvíróként csatlakozott a Legendary szörnyes univerzumához, ám miután a 2014-es Godzilla reboot rendezője, Gareth Edwards dobbantott a Zsvány Egyesért, a megüresedett pozícióra Dougherty-t találták a legmegfelelőbbnek.

A zöldfülű Dougherty-nek nem lesz könnyű dolga, hiszen a második részre, mely a hangzatos King of Monsters névre hallgat, már beígértek olyan klasszikus szörnyellenfeleket, mint Rodan, Mothra vagy Ghidorah Király, arról nem is beszélve, hogy meg kell alapoznia a terepet a 2020-as King Kong vs Godzilla filmnek. Tekintve, hogy Gareth Edwardsnak is a Godzilla volt az első nagyjátékfilmje, amit rendezett a bizalom egyáltalán nem meglepő a Legendary részéről Dougherty irányába. Szerintetek képes lesz megbirkózni ennyi szörnnyel egy filmben?

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.