Hirdetés

Nyócker 8D - Áprilistól 3D-ben újra a mozikban

|

Áprilisban újra a mozik kínálatára kerülhet a 2004-ben kiadott magyar animációs film, a Nyócker, ezúttal a mai trendeknek megfelelően 3D-ben, 8D alcímmel.

Hirdetés

"A Nyócker szereplõi a világ minden szegletét képviselik, együtt élnek itt magyarok, romák, kínaiak, arabok, van amerikai és német, valamint néhány rendõr, prostituált és mindenfajta ãelem".
A kerület lakóinak valós, mégis elvarázsolt mindennapi életében minden megtörténhet és minden meg is történik. A helyi gyerekvagányokból összeverbuválódott gang és családjaik, szomszédaik kalandos életébõl lesünk el nyelvi és szituációs humorba ágyazott jeleneteket a mindennapi bu¿nrõl és tisztességrõl, szerelemrõl és szexrõl, barátságról és harcról, de megtudhatunk néhány új dolgot Rómeóról és Júliáról is. Nincs köntörfalazás, végre kimondanak minden olyasmit, amit titokban egymásról gondolunkÉ és nem finomítanak rajta. A Lichthof produkció egyedi animációs filmje új színt képvisel a hazai rajzfilmgyártás történetében. Komputer grafikai eljárása a South Parkot és a hasonló angolszász produkciókat idézi. Különlegessége, hogy figuráinak arcához ismert hazai színészek adták képmásukat is. A film nem családi mozi, a tinédzserkorban lévõk idõsebb rétegeinek és fiatal felnõtteknek készült."

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.