Hirdetés

Nyócker 8D - Áprilistól 3D-ben újra a mozikban

|

Áprilisban újra a mozik kínálatára kerülhet a 2004-ben kiadott magyar animációs film, a Nyócker, ezúttal a mai trendeknek megfelelően 3D-ben, 8D alcímmel.

Hirdetés

Az animációt a Lakatos és Csorba Kft. kiadásában élvezhetjük újra a mozik vásznain újravágva, vadonatúj jelenetekkel és friss zenékkel megspékelve, természetesen a kor szellemét tükrözve három dimenzióba átkonvertálva. A film szinkronhangjai és arcmásai között ott találjuk Badár Sándort, Roatis Andreát, L.L. Juniort, Szabó Győzőt, Pindroch Csabát, Csőre Gábort és még sokan másokat. A Nyócker sztoriját emlékezetetőül a folytatásban olvashatjátok és megtekinthetitek a 3D-s újrakiadás alkalmából közzétett trailert is.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.