Hirdetés

Nagy tervei vannak a készítőknek Obi-Wan Kenobival?

|

Obi-Wan Kenobinak még akár fontos szerep juthat az új Star Wars trilógia történetében.

Hirdetés

A Star Wars rajongók nagy része alig bírta türtőztetni magát, amikor bejelentették, hogy a következő különálló történet a fiatal Han Soloról fog szólni, a Zsivány Eygyes után persze, de legalább ennyien izgulnak Boba Fett miatt is, egy karakter kicsit azonban még a levegőben lóg. Egyelőre tisztázatlan, hogy vajon kapunk-e esetleg egy saját Obi-Wan Kenobi történetet, pedig rengetegen a fél karjuk oda adnák érte, viszont egy elszólásból talán kiderülhet milyen tervei vannak vele a készítőknek.

Hirdetés

Az Entertainment Weekly egy igen jól értesült riportere az egyik podcastben fogalmazott titokzatosan Obi-Want illetően:

Hallottam pletykákat Obi-Wannal kapcsolatban, hogy azért nem jelentették be a saját spin-offját, mert még terveik vannak a karakterrel a fő történetszálon. Szóval egyáltalán nem lennék meglepve, ha megjelenne valamilyen formában a IX. rész után esetleg.

Érdekes elképzelés, sajnos azt már nem fejtette ki, hogy pontosan milyen formában jelenne meg, mert feltehetőleg nem a feltámasztásával fogják visszahozni Obi-Want, viszont ezzel sokak teóriája beigazolódhat, amik szerint kapcsolatban áll Rey-jel. Ti mit gondoltok, van ötletetek Obi-Wan behozására? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.