Hirdetés

Megerősítést kapott a készülő Obi-Wan Kenobi-sorozat

|

A Lucasfilm beadta a derekát a rajongók nyomására.

Hirdetés

Múlt héten írtuk meg, hogy miután a Solo: Egy Star Wars-történet bukásával lekerült a napirendről az eredetileg mozifilmként indult Obi-Wan Kenobi, most tévésorozat készülhet belőle a Disney novemberben induló streamingoldalára - ezzel számos rajongó régi kívánságát teljesítve. A D23 expón egy masszív panelbeszélgetés keretében a Lucasfilm elnökeként ismeretes Kathleen Kennedy is színpadra lépett, hogy megerősítse a hírt, akit fülsüketítő tapsvihar közepette Ewan McGregor követett.

Hirdetés

A Kenobi mestert utoljára a 2005-ben bemutatott A Sith-ek bosszújában megformáló színész természetesen visszatér a Disney+-sorozat címszereplőjeként, amiről azt is megtudhattuk, hogy kronológiailag éppen az említett III. rész, A Sith-ek bosszúja és a IV. rész, az Egy új remény közötti időszakban veszi fel a fonalat, rögtön a Solo cselekményeinek közepette - ha már a fiatal Han és Csubakka története semmilyen formában nem kap folytatást, Darth Maul karakterét átmenthetnék Obi-Wan sorozatába. Kennedy elmondta, hogy a széria forgatókönyvei már el is készültek, a forgatás pedig valamikor 2020-ban indul.

Amennyiben minden a tervezettek szerint alakul, az Obi-Wan Kenobi a harmadik élőszereplős Star Wars-tévésorozat lehet a Disney+ kínálatában, közvetlenül az indulással együtt érkező The Mandaloriannal Jon Favreau jóvoltából, illetve az előkészületben lévő Cassian Andorral, amiben a Zsivány Egyesben látott Diego Luna újfent eljátssza a címszereplőt, és mellette Alan Tudyk is visszatér.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.