Hirdetés

Obi-Wan Star Wars-története már jövőre foroghat Írországban

|

A régóta pletykált Obi-Wan Kenobira fókuszáló Star Wars film akár már jövőre elkészülhet.

Hirdetés

A Belfast Telegraph értesülései szerint a városban található Paint Hall stúdióban hamarosan elkezdődhet az Obi-Wannak szentelt Star Wars spin-off forgatása. Az észak-írországi helyszínen jelnleg a Trónok harcán dolgozik az HBO, de miután felszabadul a stúdió a Lucasfilm máris bevonulhat.

Hirdetés

Az újság arról is beszámolt, hogy karácsony előtt maga George Lucas vonult ki felmérni a terepet. A filmkészítő Belfastban tett látogatása rögtön beindította a találgatásokat, de tekintve, hogy Lucas hivatalosan már nem vesz részt az új Star Wars filmek elkészítésében, így ottléte aligha köthető szorosan egy új projekt előkészítéséhez.

Kenobi mester szóló filmjéről nagyon keveset tudni. Sem a Disney, sem pedig a Lucasfilm felől nem érkezett megerősítés azzal kapcsolatban, hogy egyáltalán tervben van-e. Annyi biztos, hogy Ewan McGregor, aki az előzménytrilógia során alakítótta Obi-Want már elmondta, hogy szívesen visszatérne a szerepben. Egy nemrég tartott értekezleten Bob Iger vezérigazgató kifejtette, hogy több olyan Star Wars projekt is készülőben van, amelyekről hamarosan lehullhat a lepel. Talán épp az Obi-Wan mozi lesz az egyik ilyen.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.