Hirdetés

Első forgatási képeken az Ocean's Eight

|

Gőzerővel forog az Ocean's Eight és ezt végre képekkel is tudjuk bizonyítani.

Hirdetés

A Szellemirtók után az Ocean's Eleven szériát is nőkkel szeretnék feléleszteni, folyamatosan kaptuk is hozzá a jobbnál jobb casting híreket és most végre a forgatás is megkezdődött. Erről tudunk pár lesifotót mutatni, pontosabban Sandra Bullockról és Cate Blanchettről, akik a két főszereplőt alakítják a filmben.

Hirdetés

(A képeket New York utcáin lőtték, a forgatás valamikor október közepén kezdődött.)

Rajtuk kívül feltűnik még: Anne Hathaway, Rihanna és Nora Lum (Awkwafina), illetve Helena Bonham Carter, Sarah Paulson és Mindy Kaling. Premier 2018. június 8-án, ugyanazon a napon, amikor a Transformers 6. része is nyit, de igazából nem ellenfelei egymásnak. A rendező ezúttal az a Gary Ross lesz, aki Az éhezők viadala első részét is készítette, de Steven Soderbergh nem ment messzire, produceri státuszban továbbra is besegít. Ezúttal nem egy rebootot kapunk, hanem egy folytatás félét, mert időben az Ocean filmek után lesz, csak a csapat más.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.