Hirdetés

Előzetes érkezett a Netflix állatbarát filmjéhez, az Okjahoz

|

A Snowpiercer rendezője most egy állatos kalandfilmmel bizonyítana.

Hirdetés

Bong Joon Ho, aki a 2013-as Snowpiercer - Túlélők viadala vagy éppen a 2006-os dél-koreai horror, A gazdatest forgatókönyvét írta és rendezte egyaránt, most egy hatalmas, barátságos állat, Okja kalandos történetét mesélné el nekünk. A Netflix égisze alatt készült filmhez meg is érkezett az első előzetes, amiben kiderül, hogy a különleges élőlényt egy multinacionális cég elragadja fiatal gondviselőjétől, ő pedig nem nyugszik mindaddig, míg nem kerül biztonságba szeretett jószága. 

Hirdetés

A drámai elemekkel is fűszerezett kalandfilm színészgárdája egészen döbbenetes, olyan neveket vonultat fel, mint Tilda Swinton, Jake Gyllenhaal, Steven Yeun, Paul Dano vagy Lily Collins. A film június 28-án jut el a dél-koreai mozikba. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.