Hirdetés

Október 5 - Nemzetközi James Bond-nap!

|

A James Bond-franchise ötvenedik szülinapja és a 23. film előtti várakozás tökéletes alkalom arra, hogy kiválasszunk egy napot, és ünnepnek nevezzük ki. Ez történt október 5-ével, amely nemzetközi James Bond-nappá avanzsálódott!

Hirdetés

Ezen jeles nap alkalmából jelenik majd meg egy Metro-Goldwyn-Mayer Pictures, Columbia Pictures, Passion Pictures és Red Box Films produkció, az Everything or Nothing: The Untold Story of 007, amely tulajdonképp egy Bond-témájú dokumentumfilm lesz. Az ezzel kapcsolatos országspecifikus infók még egy picit váratnak magukra. 

A dokufilmet Stevan Riley rendezte, és a középpontban három ember áll, és egy cél. A három ember nem más, mint a Bond-producerek, Albert E. Broccoli és Harry Saltzman, valamint a szerző, Ian Fleming. 

Az eseménnyel kapcsolatos rendezvények világszerte megrendezésre kerülnek, lesz például egy nemzetközi online és élő jótékonysági licit Londonban, egy nemzetközi felmérést is szerveznek majd, amely során az fog kiderülni, hogy melyik az örök kedvenc Bond-film egy-egy országban, lesz továbbá egy filmes visszatekintés a New York-i Modern Művészetek Múzeumában, egy Bond zenés este Los Angelesben, és egy kiállítás Torontóban. A várakozás alatt  pedig a rajongóknak most először rendelkezésükre fog állni az eddigi 22 film Blu-Rayen, egy gyűjteményben, amelyet szeptember 24-én adnak majd ki. További információkra is számíthatunk majd országonként. 

A hivatalos James Bond-nappal kapcsolatosan a Skyfall producerei, Michael J. Wilson és Barbara Broccoli elmondták, hogy nagyon örülnek az ünneplésnek, és hogy együtt örülhetnek a rajongókkal világszerte. 

A Skyfall lesz a 23. film a világ leghosszabb franchise-ából. Ebben a  részben Daniel Craig lesz a 007-es ügynök, és M iránti hűsége kerül tesztelésre, amikor annak múltja kezd felevenedni. Amint az MI6 támadásra kész, a 007-es ügynöknek mindenképp védekeznie kell, akármenyire személyes dolog is lesz ennek az ára. A filmet Sam Mendes rendezi, és Michael G. Wilson és Barbara Broccoli producerek. Az írók pedig Neal Purvis, Robert Wade és John Logan. 

A Skyfall idén november 9-én kerül a mozikba és szerepel benne Ralph Fiennes, Daniel Craig, Helen McCrory, Javier Bardem, Tonia Sotiropoulou, Bérénice Marlohe, Judi Dench és Naomie Harris. 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.