Hirdetés

Oldboy - Előzetes és Poszterek

|

Új előzetes és három poszter érkezett Spike Lee Oldboy remakejéhez.

Hirdetés

Az új trailerben kevés az olyan jelenet amit ne láttunk volna a nyár eleji Red Band trailerben, de azért megér rávetni egy pillantást. A filmben Josh Brolin Joe Doucettet alakítja, akit 20 évnyi fogvatartás után relytéjes okoknál fogva szabadon engednek. Ezt követően egyetlen célja az, hogy megtalálja fogvatartóját és kiderítse miért szakította ki 20 évre életéből. Ezen túlmenően három poszter is érkezett, amelyek annak a "hotelnek" a "szolgáltatásait" reklámozzák amelynek Joe két évtizeden keresztül a fogja volt. A filmet Spike Lee rednezi, főbb szerepekben még Samuel L. JacksonElizabeth Olsen és Sharlto Copley. Az Oldboy november 27-én kerül az amerikai mozikba és reméljük, hogy hozzánk is ellátogat.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.