Hirdetés

Oldboy - Red-Band Trailer (18+)

|

A FilmDistrict kiadta Spike Lee Oldboy remakejének első Red-Band Trailerét.

Hirdetés

Akinek nem ismerős a történet annak vázolom röviden: Egy férfit (Josh Brolin) ismeretlen okokból elrabolnak, majd húsz év múlva magyarázat nélkül elengednek. Miután kiszabadul elhatározza, hogy megkeresi a fogvatartóját és bosszút áll. A trailerből látszik, hogy Spike Lee keze nyoma rajta van az alkotáson, ám néhol nem lehet nem észre venni Park Chan-wook eredeti filmjéhez való hasonlóságokat. Samuel L. Jackson megjelenése az előzetes végén örvendetes, és úgy tűnik, hogy a rendező meghagyta a történet durva erőszakosságát. Ebben az ígéretes filmben szerepet kapott még Elizabeth Olsen, Sharlto Copley, Lance Reddick, Michael Imperioli és James Ransone. Külföldön idén október 25-én mutatkozik be. Az előzetesért kattints tovább.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.