Hirdetés

Olivia Munn-nal erősít Shane Black Predator-filmje

|

A Predator-film megtalálta női főszereplőjét az X-Men: Apokalipszisből is ismert Olivia Munn személyében.

Hirdetés

Hamarosan kezdetét veszi a legújabb Predator-film forgatása, ennek kapcsán pedig befutott egy újabb név a casting névsorból. Azt a sajnálatos hírt már mi is megírtuk még október közepén, hogy Benicio Del Toro dobbantott a projektből, és a helyét az a Boyd Holbrook vette át, aki jövőre a Loganben lesz Farkas (egyik) ellenfele. A Logan megtekintése után talán már nagyobb rálátásunk lesz, hogy mennyire volt jó döntés őt castingolni, bár az első előzetes képkockái alapján egyelőre bizakodóak lehetünk.

Hirdetés

Holbrook nem egyedül fogja felvenni a kesztyűt a világűr legjobb vadászával, ugyanis az X-Men: Apokalipszisből megismert (?) Olivia Munn is csatlakozott a filmhez. Míg Holbrook egy, a Különleges Egység berkein belül brillírozó kommandóst fog megszemélyesíteni, addig Munn egy tudóst alakít majd, melyet remélhetőleg jobban fog megvalósítani, mint a szamuráj-utánzatot a mutáns kalandból.

A hírrel párhuzamban olyan pletyka is napvilágot látott, miszerint a legújabb Predator-film a kertvárosban játszódna, de ezt azóta már több forrás is megcáfolta, így marad a további találgatás, hogy ezúttal vajon milyen környezet ad otthont a véres vadászatnak. Ti milyen helyszínnek örülnétek a legjobban? Egy újabb dzsungelbeli bújócskának, nagyvárosi leszámolásnak vagy esetleg egy teljesen új színtérnek?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.