Hirdetés

Önálló Hulk és Doctor Strange filmek

|

Sok pletyka és találgatás volt már arról, hogy a Marvel 3. fázisának filmjei között helyet kap Hulk és Doctor Strange. Most Kevin Feige ezekről is beszélt.

Hirdetés

Feige arról is beszélt, hogy Mark, aki most 45 éves, eljátszhatna egy idősebb Bannert: "Ha valaki tud egy nagyszerű 55 éves Hulk lenni, akkor az Mark, szóval nem izgulok miatta."

Végül Feige a lehetséges Planet Hulk és World War Hulk filmekről ejtett egy-két szót: "Ami érdekel minket az felfedezni és kibővíteni Markot, és Banner benne sincs a Planet Hulkban. Hulkban az a mókás ahogyan kommunikál az emberekkel."

A rajongók talán nem értenek ezzel egyet, a lényeg, hogy már komolyan felmerült egy új Hulk film ötlete: "Mark megállná a helyét egy saját filmben. Beszélgetünk róla. Izgatottan ülnénk neki és vágnak bele hogy, Mi is egy egyedülálló Hulk film?"

És most Doctor Strangeről: "Nagyon szeretném, ha Strange is része lenne ennek az egésznek, már csak azért is mert egy nagyszerű karakter. Nagyon jó önálló karakter. Kiválló az eredettörténete, nagy részében. És egy világ tele varázslattal, olyat még nem csináltunk. Van egy egész természetfölötti/mágikus alternatív dimenzió a Marvel képregényekben amihez még hozzá se nyúltunk. Szóval szerintem ez nagyon izgalmas."

Nyilván még nem válogattak be senkit szerepelni, habár a rajongók nagyon szeretnék, hogy Viggo Mortensen felpróbálja a köppenyt, Feige nagyon csendben volt ezzel kapcsolatban: "Szerintem elég sok jó színész van, hogy eljátsza ezt a fickót."

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.